Celofan vrečke

Celofan vrečke

Celofanske vrečke so na videz zelo nezanimiv artikel, ampak ko nekoč spoznate njihovo pravo vrednost, ali bolje uporabnost, bodo postale vaše zveste spremljevalke. Recimo, ste kdaj že razmišljali kam bi umestili izdelano voščilnico in kuverto? Tako ste se trudile, sedaj pa naj pustimo kar vnemar? Ne, potrebna je zaščita, ki jo najbolje dosežemo s celofansko vrečko. Po eni strani voščilnico tako zaščitimo, po drugi strani pa ji na tak način dodamo tudi dodaten ugled, ki ga sicer ne bi imela. Čestitka ali voščilnica v celofanski vrečki naredi na morebitnega kupca povsem drugačen vtis, kot »gola« voščilnica.
Še najbolje pa pridejo celofan vrečke do izraza pri nakitu. Ta že kar sam po sebi narekuje, da je v neki »dostojni« embalaži, kar celofanska vrečka nenazadnje tudi je. V vrečko potisnemo kartonček z uhani ali verižico, odlepimo samolepilni trak na vrečki in voila: izdelek izgleda kot bi prišel naravnost iz trgovine.
Dobro pri celofan vrečkah je to, da jih prodajajo po 100 komadov in več. Odvisno koliko jih boste potrebovali, a mogoče včasih velja razmisliti celo kak mesec vnaprej in vzeti večjo količino, ki jo boste verjetno dobili ugodneje kot »le« 100 vrečk. Na trgu lahko najdete različne dimenzije, navadno pridejo najbolj prav tiste manjše, okoli 5 x 9 cm, za izdelke z verižico daljše – 5 x 19 cm, za voščilnice pa A6 ali 14 x 14 cm velike.
Pri celofan vrečkah morate paziti, da jo zalepite le enkrat. V kolikor jo boste odlepljali in ponovno zalepljali, se bodo na samolepilnem robčku brž poznali prstni odtisi, ki na pogled ne delujejo ravno najbolje. Ne da je prepovedano, ni pa lepo.
Pa še nekaj, po uporabi vrečke odvrzite v koš za plastične odpadke. Bodimo ustvarjalne, a tudi koristne in spoštljive do okolja. (Ustvarjalna.si)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja