Enostavna čestitka za rojstni dan

Enostavna čestitka za rojstni dan

Enostavna čestitka za rojstni dan je navkljub svoji preprostosti še vedno zelo prijetna gesta, ki pri prejemniku le-te zagotovo ne bo ostala spregledana. Če te srbijo prsti in imaš le kanček smisla za ustvarjanje, potem ti ne bo težko izdelati nekaj preprostih čestitk. Pripravili smo ti nekaj predlogov, ki jih lahko z veseljem posnemaš ali pa nadgradiš s svojo domišljijo in ustvarjalnimi prijemi.

Enostavna čestitka za rojstni dan hčerki

Čestitka za rojstni dan hčerki, če je ta še v otroških letih, lahko izdelate z motivom samoroga. Le kdo jih nima rada? Iz pobleščičenega papirja izrežite rog, iz filca pa trakove, ki jih zvijete v obliko cvetu. Vse skupaj prilepite na osnovo za čestitko in spodaj narišite še oči. Več kot 15 minit se boste težko zamudili.

Enostavna čestitka za rojstni dan z motivom samoroga.

Preprosta čestitka za rojstni dan

Za preprosto čestitko potrebujete samo škarje, flomastre in nekaj barvitih gumbov. Like izrežete iz papirja, pod njih pa dodate kvadratne penice ali kaj podobnega, da ustvarite 3d učinek. Pobarvajte like in nalepite gumbe, po potrebi vse skupaj še smiselno olepšajte s potezami flomastra. Pričujoča preprosta čestitka za rojstni dan je iz Ustvarjalnega dotika

Preprosta čestitka iz Ustvarjalnega dotika

Enostavna čestitka za rojstni dan mami

Katera mama ne mara rožic? Vse jih imajo rade. Čisto vse. Zato ne boste zgrešili, če boste na čestitko narisali rožice. Uporabite akvarelne barvice s katerimi v grobem narišete cvetove, nato pa počakajte, da se narisano dobro posuši. Vzemite dober marker ali tuš in narišite stebla, liste, cvetove… Mogoče dopišite celo verz ali kakšno izbrano besedo. Zelo lep primer si lahko ogledate pri Fox and Hazel.

Čestitka za rojstni dan mami naj vsebuje rožice!

Čestitka za poroko

Poroko si radi predstavljamo kot sofisticiran in uglajen dogodek, toda če boste ubrali pravo mero skromnosti in okusnosti, bo tudi tam enostavna voščilnica prišla do izraza. Hannah Shelbourne dela tovrstne enostavne čestitke za poroko in druge priložnosti, kjer uporabi samo gumbe, flomastre in kanček akvarelne barve. Oglejte si njene primere in boste videli kako enostavno izdelati čestitko za rojstni dan, poroko ali druge priložnosti.

Čestitka prijateljici

Prijateljice se vedno dobro medsebojno razumejo, zato je lahko čestitka tudi malce bolj odštekana – sploh če ima rada puh. No, katera pa se lahko upre njegovi nežnosti? Verjetno nobena. Skratka, uporabite cofke ali pom pome, ki jih prilepite na osnovo za voščilnico, zraven pa samo narišite vašo prijateljico. Luštno, kajne?

Enostavna čestitka za rojstni dan
Za prijateljico lahko izdelate tudi nekoliko odštekano čestitko.

Čestitka sodelavki

Mogoče niste tako dobre prijateljice, da bi izlivale dušo druga drugi, še vedno pa ste v službi nerazdružljive. V tem primeru se lahko poslužite klasične nevtralne čestitke, ki jo lahko izdelate kar za pisarniško mizo v pičlih nekaj minutah. Potrebujete le barvice, šilček in črn flomaster. Kajne, da dobro izpade?

Enostavna čestitka za rojstni dan
Povsem preprosta voščilnica, ki jo lahko izdelate kar med službenim časom.

KLIKNI: Vas zanima kako narediti čestitko za krstt?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja