Follow Me on Pinterest

"Kvačkanje za telebane" ("Crocheting for Dummies")

v Pletenje, kvačkanje... , Knjige, priročniki... , Prodaja: Book Depository

 

Vsem znana kolekcija priročnikov "...for dummies" ( "...za telebane") nam na humoren in jasen način predstavi veščine ali nas poduči o takorekoč vsem na svetu.

Nova, posodobljena izdaja "Kvačkanje za telebane" vsebuje popolnoma novo vsebino ter nove, sveže vzorce, petlje in tehnike kvačkanja, navdahnjene s kvačkanjem po različnih kotičkih sveta. Je polna novih in sodobnih fotografij, ter korak-po-koraku navodil, ki bodo bralca v trenutku popeljali od prvih petelj do prvega puloverja.

Posodobljena izdaja klasične "Kvačkanje za telebane" vsebuje najmodernejše tehnike in trende v kvačkanju.Vas zanima nov hobi, ki ga lahko vzamete kamorkoli? "Kvačkanje za telebane" 2. izdaja vam predstavi enostavna in razumljiva navodila, kako izbrati pravo kvačko, nakvačkati osnovne petlje ali dokončati vaše nakvačkane kose da bodo kot umetniški. Nauči vas brati vzorce za kvačkanje, simbole in diagrame. S pomočjo tega priročnika boste začeli kvačkati v trenutku. Novo poglavje vsebuje pregled najpogostejših napak pri kvačkanju in navodila kako jih popraviti ali se jim izogniti.

Če ste začetnik v kvačkanju ali pa ste bolj izkušeni, priročnik "Kvačkanje za telebane" vam da potrebna znanja, veščine ter tehnike, da boste samozavestno kvačkali kot profesionalec.

 

Knjigo lahko kupite pri BookDepository. Kliknite tukaj, da pridete na njihovo spletno stran, odkoder lahko kupite knjigo.

 

  • Založnik: John Wiley & Sons Ltd
  • Izdano: 08 March 2010
  • Format: Mehke platnice, 408 strani
  • Jezik: Angleški
Cena: 
18,74 €
AKCIJA: 
15,71 €
Ocena: 
Povprečje: 5 (1 glas)

Morda bi ti bilo iz Pletenje, kvačkanje... všeč tudi

KROGLA PLASTIČNA deljiva 50mm

od TRGOVINA JANJA

1,534
0/5

VATA polnilna 300g Vliseline

od TRGOVINA JANJA

1,355
0/5

Kristali za vroče lepljenje

od Spletna trgovina aleia

1,253
4/5

Okrogli kristali za šivanje

od Spletna trgovina aleia

1,251
5/5