Pokažite svoje ustvarjalno delo

pokazi ustvarjalno delo

Vsak ima dobre in slabe trenutke v ustvarjanju. Včasih se trudiš na vse pretege, stiskaš zobe, a ne nastane nič takega, s čimer bi se lahko pohvalil. Rečemo: »Danes ni dan za ustvarjanje.« Spet drugič pa lahko v trenutku ustvarimo mojstrovino, ki jo z veseljem predstavimo na blogu ali socialnih omrežjih.

Mogoče smo nekoliko omejeni v razmišljanju, da smemo dobre stvaritve predstaviti samo na spletu. Zakaj se ne bi z njimi pohvalili kar v živo – pred obiskovalci našega doma, stanovanja? In če to pogledate še z drugega zornega kota: mar s tem nebi polepšali stanovanje? Saj gre za vaše odlične izdelke. Zakaj bi pustili nekaj v kuvertah, skrito očem in nazadnje celo pozabljeno?

Kiparske stvaritve kar kličejo po tem, da jih postavimo na kakšno posebno mesto, a verjamem, da to že prakticirate. V mislih imam projekte iz papirja, kot so listi albumov, ki jim v tujini pravijo scrapbooki. Zakaj ne bi kakšen list albuma – torej list na katerem je fotografija, razni napisi, dodatki, odtisi štampiljk – razstavili kar na hodniku? Nora ideja? Ne, to je naravno, saj deluje kot slika.

Če jim boste dodali še ličen okvir, pri katerem lahko znova sprostite svojo ustvarjalsko žilico, potem bodo prav očem všečen dodatek vašega stanovanja. Ko boste polagali na steno uokvirjene izdelke, naj ne bo samo eden in eden. To je preveč dolgočasno. Naj jih bo več na kupu, ali pa naj sledijo nekemu vzorcu… Samo da ne bo dolgočasno. Naj torej že sama postavitev pritegne pozornost obiskovalcu, ki si bo v nadaljevanju z veseljem tudi natančneje ogledal vaša dela.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja