Vabilo za rojstni dan

Vabilo za rojstni dan 50

Vabilo za rojstni dan mora biti lično in odražati tistega, ki pošilja. Osebni jubileji so v življenju nekaj najlepšega in jih radi proslavimo. Še posebej pompozno pa običajno obeležimo tiste z okroglo obletnico, kot je na primer abraham. Zato poglejmo, kako izdelati tovrstno preprosto vabilo. Potrebovali bomo nekaj osnovnih potrebščin, kot je osnova za voščilnico oziroma vabilo, kuverto, luknjač ali kovinsko šablono, ter nekaj drobnih dodatnih kot so bleščice, kristalčki, gumbi…

Vabilo za 50 rojstni dan

Spodnji primer oziroma fotografija je prikazana samo simbolično. Ni potrebno, da izdelate natančno tako vabilo. Najprej vzemite črn list in odrežite iz njega približno 6 cm širok trak. Njegove robove obdelajte z robnimi štancami. Ta črni »trak« sedaj prilepite na osnovo za vabilo. Nato iz kontrastnega papirja, na fotografiji je to roza papir, odrežite trak, ki je ožji od črnega. Sedaj pa s štanco, če pa imate strojček, kot je cuttlebug ali sizzixov big shot, izrežite lik na katerega boste odtisnili številko 50. Dodajte še kakšen kristalček ali perlico, vrvico, gumbek ali kaj podobnega. Naj bo lično in prijetno na oko. Če ste vešči v toplem embosiranju, na fotografiji so to rjave vijugice na osnovi vabila, priporočamo, da za popestritev ozadja naredite tudi to. Vabilo za 50 rojstni dan bo tako lično in prijetno na oko.

Vabilo za rojstni dan
Vabilo za rojstni dan

Vabilo na zabavo

Vabilo na zabavo naj bo jedrnato, mogoče kakšen verz na začetku ali na koncu. Obstajajo tudi štampiljke, ki vam olajšajo celoten zapis, saj po tistem, ko jo odtisnete, samo zapišete datum in lokacijo zabave. Pri vabilih poskušajte biti tudi hudomušni, saj bo to dalo kar nekaj tem za pogovore na sami zabavi ali pa že celo pred tem. Vabilo pošljite vsaj 14 dni pred načrtovanim dogodkom, da si gostje lahko rezervirajo termin. Primerno je tudi, da po koncu zabave, ko gostje odhajajo, vsakemu date priložnostno darilo v znak zahvale. Lahko so samo stekleničke z mešanico kave ali kakšnih bombonov… Gostje bodo te zaužili čez nekaj dni in tedaj se bodo ponovno spomnili na dobro zabavo pri vas doma…(1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja