Kuverte z logotipom si ga lahko izdelate tudi sami

Kuverte z logotipom

Kuverte z logotipom so eden najbolj razpoznavnih znakov pošiljatelja, ko prejmemo njegovo pošto. Ko namreč vzamemo v roke kuverte, je dejstvo, da jih na hitro ošvrknemo kdo neki je pošiljatelj. Če tako kuverto opremimo z logotipom ustvarjalke ali podjetja, potem prejemnik takoj ve, kdo je pošiljatelj.

Koliko nas stanejo kuverte z logotipom?

Verjetno boste zavili z očmi, da kuverte z logotipom tudi stanejo. Res je, tisk recimo 1000 kuvert vas bo stal okoli 70 evrov z DDV, odvisno od vaših želja. Če ste ustvarjalka, se boste seveda vprašale, kaj neki naj s 1000 kuvertami, kajti toliko pošte pa vendarle ne pošljete. V tem primeru je rešitev, da namesto tiska uporabite kar štampiljko. Rokovanje z njo je enostavno in razmeroma hitro. Na tak način lahko zelo poceni opremite tudi manjštevilčno serijo kuvert. Slabost te tehnike je, da ne omogoča kombinacije barv, kar pri tisku ni noben problem.

Kako si priskrbim štampiljko z mojim logotipom ali napisom?

Lahko jo naročiš pri katerem od slovenskih izdelovalcev štampiljk. S poštnino vred te bo prišla okoli 20 evrov, raje nekoliko več. Je pa res, da si lahko v primeru slovenskih proizvajalcev nekoliko omejena z obliko in stili pisave. Ceneje te bo prišla rešitev na ebay-ju, kjer te bo prišlo okoli 7 evrov. Res boš morala nekaj časa počakati, da pride pošta iz Kitajske ali Tajvana do naše Slovenije, a na koncu bo štampiljka vendarle izdelana po tvoji želji.

Kuverte z logotipom

Logotip ustvari izgled lepe kuverte

Logotip, ki ga boš odtisnila na kuverto, bo tako ustvaril izgled lepe kuverte. Take kuverte, ki bo že na pogled delovala privlačno in zaupanja vredno. Uspeh od tu dalje skoraj ne bi smel izostati.

Sedaj pa na delo. Če bi slučajno rada oblikovala logotip, si lahko pomagaš z brezplačnim programom Gimp, ki posnema Photoshop. Torej bi morala imeti na voljo ogromno možnosti za oblikovanje res lepe štampiljke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja